Monday, 9 April 2012

Travelog to Vietnam - Day 2


Salam semua...
kita sambung travelog to Vietnam -Day 2 ..blue mood...
Agenda hari nie ke :
1. Water puppet show
2. Muzium
3. Shopping Time
4. Gala Dinner

Sementara tunggu yang lain berkumpul kat lobby..tu yg berposing jap..
gambo amik sendiri tu yg nampak muka dgn bantal jek.

Layannnnn...


Nasib baik Maya turun..tu yg bergambo dgn mamat nie..
siap paksa suruh dia senyum..berani dia tak nak  senyum...

my beloved 3 in 1 ..Mentor..Leader...Best fren... Norazlin Nordin.


1. Ok water puppet show time!!!
Mmg sgt menarik ke water puppet show nie..show lebih kurang 45minit..enjoy.. (nak download error)
so..dpt snap beberapa gambar nie...take your time...


yang kuning tu air ya...

Suara diorg mmg life.. bkn rakaman..




Krew2 dibelakang tabir..basah kuyup..

Besau betul puppet nie..tinggi dia lagi..

2. So now ke muzium plak..utk saksikan kesan2 peperangan...come join us...


Ni kat ward..aku xberani amik gambo yg ngeri2..
tu yg amik gambo si comel nie..
mcm biasa aku sorang2 so amik gambo sendiri ..nilah hasilnya...



Tgklah besar and panjang betul ...

Semoga anda memahami kenapa alih2 gambo nya begini..
akibat jln sorang2..gitulah hasilnya..
thanks to Galaxy Note blh amik self potret...hehehehe
Ni penjara..berdiri bulu roma aku waktu masuk sini..sbb xde org..

Ni pintu masuk ke penjara tu..

Layan satu round pun syok jugak nie...


Bila aku keluar semua org dh naik bas..tu yg aku amik gambo group org lain..
3. Shopping mopping kat Ben Than market..xde gambo sbb sibuk bershopping maner sempat amik gambo..

4. Ok now lets enjoy GALA DINNER...
My beloved Mentor!!! 
Cikgu Mat panggilan mesra  untuk CDM Melayu pertama..
CDM Mohd Salleh..sgt hebat..I want to be like him...rich and humble!!
Wow mmg superb...

Cik Liza MC GALA Dinner.. mengumumkan mereka yang lahir bln Mac akan diraikan..aku siap terfikir2 lagi..rasanya mcm aku lahir bln Mac..
eeee..tak mungkin laaa..takan dia panggil nama aku kut...
Siti Salmah Abdul Ghani!!!..from E2 group...(masih terngiang suara Mentor Arifin paling kuat yang bersorak waktu tu hihihihihi...)
wo wo wo..mcm tak caya sambut birthday kat Ho Chi Minh City..
Equatorial Hotel plak tu..hish hish...

Best banget..birthday sama bulan dgn CDM tersohor..CDM Hamdan (baju belang)

Kalau tak mengenangkan Rayf..dah lama aku tiup lilin tuuuu....

siap dpt hadiah tu...

Rasa senyum sampai ketelinga..nasib baik pakai tudung...
(nampak kan sicomel belakang tu..itulah Rayf..birthday dia 19 mac)

"Terimakasih dan saya sgt berbesar hati diraikan sebegini rupa..
alhamdulillah birthday yang ke 40 ini tidak mungkin
saya dapat lupakan spjg hayat saya..insya Allah..
"
Siti Salmah...bagi speech..mcm tak caya jek....
eeeee mestilah tak!!! cut..action..



Hadiah yang dpt tadi tu..yang Mr Teo kasi tu...double tripple best sebb disambut
dan disampaikan di Equatorial Hotel, Ho Chi Minh oleh Mr Teo, GM Hai-O marketing.




Tido time...


Ok nnti sambung Day 3 pulak ya..
wassalam


___________________________________________________________________________











No comments:

Post a Comment