Wednesday, 26 September 2012

BBplus Kolagen - Wow!! Kalah Goreng Pisang Panas!!!



Produk baru BBPlus Kolagen.
Masing2 dah sesak nafas sebab order 1 set (buy 4 boxes free1 box) dapatnya 1 kotak
Tak sampai 2 minggu keluar dah habis lebih 4000 kotak!!
Jumaat lepas sampai hq dan tadi nak order lagi..pun sudah habis!!
MasyaAllah....

MESTI ADA YANG BERBEZA BERBANDING 
KOLAGEN2 LAIN di pasaran
sampai havoc 1 Malaya!!

Rupa2nya :

 Tak habis lagi sekotak, dah nampak beza kulit wajah dan badan.
Kulit kian halus dan mulus. Serinya berbeza walaupun tanpa makeup.
  Rasanya sedap seperti minum ribena
Anak2  pun suka nak menumpang minum



SEBAB APA CEPAT ???
  dan ini antara perbezaannya 

Bagaimana ia berfungsi??



 10 Keunikan BB Plus:

  
1. Dos yang Efektif
Hanya 1 paket (5g) setiap hari -  (lebih dr 5g - badan kita akan terus kumuhkan keluar)

2. Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia
Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3k saiz Dalton) yang sedia diserap - halussss
3. Selamat
Risiko terhadap pencemaran merkuri dan radiasi adalah sangat rendahBebas daripadabahan beracun  (itulah sebabnya kolagen ikan laut dalam yg dipilih)
4. Perlindungan antioksida tambahan
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badandaripada sinaran UV dan radikal bebas
5. Anti Alahan dan Anti Radang
Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidinsmengurangkanketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. - di pasaran setakat yg sy jumpa hanya ada 2 jenama yg mengandungi OPC iaitu BBplus dan 'tuttttt'....:):)

6. Ko-faktor tambahan
Vitamin C dan Roselle menguatkan rantaian kolagen ( penjual kolagen lain di pasaran biasanya akan offer vitamin C juga utk di 'consume' sekali)
7. Meningkatkan Kualiti Kulit
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui prosesdetoksifikasi

8. Manfaat Tambahan
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang membantu mengurangkankesakitan akibat osteoarthritis.
9. Rasa Enak
Rasa enak campuran 100% jus blackcurrant dan jus roselletiada bau ikan

10. Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendahsesuai untuk para diabetes.
 Secara ringkasnya BBplus kolagen :

Ramuan
Ekstrak Biji Anggur, Vitamin C, Inulin, Kolagen Ikan Terhidrolisis, Serbuk Jus Blackcurrant, Serbuk Jus Roselle, Serat Apple, Isomaltulos, Sukralos

Cara Pengambilan untuk Kecantikan dan Kesihatan
  • Campurkan 1 Paket BB Plus Dalam 150ml air
  • Elakkan menggunakan air panas
  • Kacau & Minum (Mudah Larut Tanpa Guna Shaker)
  • Minum Sebelum Makan @ Sebelum Tidur 

kecuali

Pesakit Buah Pinggang
Vegetarian
Allergic Seafood
Pregnant Women (sepatutnya OK, tapi Dapatkan je la Khidmat Nasihat Doktor)


Promotion!!!!!
Buy 4 
Free 1 Box
Free Crystal Tumbler
 (Jimat RM180)

Harga untuk sehari RM7.50 tanpa offer
dgn offer (4 free 1)

HANYA 
RM6.00 shj !! 


Kat bawah ni perbandingan antara BBplus dengan kolagen2 lain yang se'maqam' kualiti dengannya (klik utk besarkan)



So, wait no more!!
Sapa yg nak BBPlus, nak jadi biz partners/konsultan juga dialu2kan.
Bonus mmg best walaupun buat secara part time!!
Semuanya akan kami coach
 
dan paling best.... dengan produk ni juga anda berpeluang
melancong ke Korea/ Kunming... bestnyerrrrr...
kedua2 tempat sy suka pergi..heaven!!

 
Call to get yours, Hurry!!
DSM Siti Salmah Abdul Ghani
012-701 0027

  

No comments:

Post a Comment