Thursday, 27 December 2012

B V S M - Just Sleep on it..!

Cara  PELIK Untuk Sehat dan Awekss Muda!!

T  I  D  U  R !!! 
Yesssszaa.. hanya tidur diatas nya masalah kesihatan anda dianggap selesai..
Mari kita lihat betapa gembiranya mereka dgn perubahan2 yg mereka alami..hanya dgn

"  JUST SLEEP ON IT... "








_________________________________________________________________



Testimoni : Sakit kaki sembuh dalam 15 min

Murni Zuriati: Aritu masa buat demo ada makcik tu dtg terdengkot2 kaki sakit, peluk BVSM tu dalam 15 min gitu, sekejap jek makcik tu dah boleh jalan siap blh sujud and bangun selamba je..

Vid Vita: Ha'ah la mmg betul..semua yg ada kat situ  terpegun tgk makcik tu..makcik tu siap demo sujud and bangun sbb selama ni klu dia nak solat bila nak bangun tu dia kena menonggeng dulu tapi bila lepas 15 minit peluk BVSM dia dah boleh bangun and sujud dengan mudah..sy tgk dgn mata saya sendiri..

_________________________________________________________________


Testimoni : Tidur lebih nyenyak tanpa sakit badan & nyamuk
Sharing by Pn Intan Diana

Alhamdulillah...gembira bila mak n abah semakin suka dgn pelapik tilam ni..abah cakap dh lama dia x merasa tido senyenyak skrg..selalunya tiap2 mlm akan terjaga sbb sakit badan lah..nyamuk lah..etc...tapi skrg abah dan mak dpt merasa tido yg sgt berquality..

TQ Allah kerana memberikan aku rezeki utk menghadiahkan BV Sleep Mate nie..tak sabar nk dpt utk diri sendiri punya coz stok yg sgt limited so dpt beli 1 jer dulu...Friends i suggest u alls dptkan sleep mate nie especially kita yg berkerjaya..hanya tido yg berkualiti dpt menghilangkan stress kita...believe me u will not disappointed...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit dada sembuh
Sharing by Pn Safura

Nak sharing pasal kisah ajaib yg brlaku smlm...Al kisahnya brmula masa pg tu Puya di serang sakit dada yg amat sgt...sakitnya sampai keluar air mata..terus amalkan Ilmu MMR yg mentor ajar supaya jadi "tok moh" sendiri..Puya buat "terapi air" n sapu Bio Ever rasa sakit tu makin brkurangan..tapi masih terasa...

Alhamdulillah dptlah dtg program mlm tadi..masa kat program tu Puya kan dok depan sekali so pelapik tilam Bio Velocity dok betul2 depan Puya...rasa teruja sgt bila blk umah Puya dpt rasakan yg sakit dada dh hilang..bangun pagi tadi rasa sihat dan bertenaga kembali.. Tq BVSM TQ Allah..wooowww hebatnya BVSM ni..baru dok dekat dh dpt rasa kesannya..tu belom buat alas tidow ..x sabornya nk tdow lena dgn Pelapik Tilam Bio Velocity n sharing dgn kwn2..


_________________________________________________________________



Testimoni : "Anti graviti"
Sharing by Pn Aisyah

Assalammualaikum....wbt...Bio Velocity Sleep Mate ~ Pertama sekali Tq Allah menemukan produk yang sangat AWESOME...!!! Perkongsian Hebat Consultant dari HQ pun sangat Awesome...!!!yang bagi ramai warga ST Group dan 1 Malaysia Teruja akan Keberkesanannya yang sangat MIRACLE...!!!

Banyak sekali Customer2 pm,call dan baru cerita2 sikit walaupun belum nampak lagi dah x boleh tahan nak pakai....Ya Allah sangat dasyat sekali penangan BVSM....Yang paling Best sekali pada saya adalah "ANTI GRAVITI "....wuuuhhhaiiii...!!! Tuhan sajer lah yang tahu bertapa BESTnya akan keberkesananya pd diri saya dan keluarga...(^_^)...TQ Allah...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit kepala hilang dlm 5min
Sharing by Pn Nor Azila

Smlm sakit kepala tapi dtg jugak la pasal dah ajak bizzz partner baru (adik ipar aka kwn pej lame CDm Lin) ...jadinye sampi jek dah penuh jadinye duduk lah kat are belakang2... sakit kepala sesangat tadi tetibe ilang rase tadi satu hari punyelah sakit mkn ubat dah, sapu be dah rase reda jek sikit...tapi mase duduk tu dlm 5minit terus bdenyut2 tu ilang totally.. pandang kiri kanan baru perasan DSM cikgu Kintan kat kerusi blkang tengah dok memeluk sleep mat tu.. dlm hati patut lah.... 

Wah AURA BIO VELOCITY SLEEP MATE ni mmg terbamboooommmmm..dengan hanye org kat area kite jek yg gune kite dah terasa auranye..... Jadinye moral of the story ape jadi satu Sleep Mate mesti nak kene ade kat rumah dan setiap keluarga paling kurang mesti ade satu...


_________________________________________________________________


Testimoni : Sakit kepala, lenguh-lenguh, sakit tumit & simpul biawak sembuh, ; tidur lebih berkualiti
Sharing by Pn Norlidah

Tahniah kepada semua yang hadir ke Preview Pelapik Tilam Bertenaga Bio Velocity malam tadi ! Mmg ble kebabooommmmmm BVSM ni.. 
Tetiba saya terpanggil plak nak berkongsi testimoni ttg Bio Velocity Sleep Mate(BVSM) ni..mmg lps guna BVSM ni byk kesan yg saya dpt..antaranya sakit kepala, lenguh2, sakit tumit lps bergerak seharian..semua settle keesokan paginya..

Tidur pula mmg sgt nyenyak..kata org dpt tidur yg berkualiti..walaupun tidur tak sampai 5 jam pun rasa sgt puas bila bangun confirm rasa segar & bertenaga je..aura pun makin positif..
Terkini..pagi tadi masa bangun tido saya hampir kena simpul biawak..biasanya saya akan pegang betis & gerak2 kan jari kaki..namun masih akan rasa sakit dibhgn betis..tapi amazingggg nya pagi tadi ntah macamnaer boleh gosok2 kan betis kat BVSM nie.. 2~3 kali gosok jek..sakit terus hilang...ajaib sungguh..sgt cepat tindakbalasnya..



++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jom kita tgk video ni pulak..apa kata mereka tentang BVSM..klik link di bawah..

Salam hormat wahai teman2 dan sahabat2 ..

KENAPA PENYAKIT SUKA PADA KITA??
PERTAMA!!!
Makanan - Ancaman daripada ubat kimia, racun perosak, bahan pengawet, pigmen dan toksin kimia lain yang mengggugat kesihatan dan meningkatkan risiko penyakit kronik.



Suka-suka hati kita jek nak makan apa..pukul berapa kita main tibai jek..sian perut kita kan..
Patut le Allah wajibkn puasa sebulan..klu tak mmg le perut kita langsung tak berehat..

Pastu kita tak berapa nak amik kisah byk lemak ke?..byk minyak ke?..kolestrol tinggi ke rendah ke? terlalu masin ke? terlalu manis ke?

Tahukah anda kentang goreng yang disediakn oleh fast food restoran sekali kita makan umpama minum minyak satu gelas..

Dan kepada sesiapa yg suka beno dgn air gas..sekali kita minum or anak2 kita minum menyamai 10 sudu gula..nak amik kau!!..sanggup ke kita minum semanis itu..mcmaner nk ilangkn kandungan gula yg kita dh amik tadi..kita kena minum air bermineral sebanyak 24 gelas..sanggup???..

Bab roti canai pulak..maaf le bebanyak kpd peminat2 roti canai..klu sekali makan untuk keluarkn lemak yg kita dh amik tadi kita kena lari atas treadmill selama 3 hari berturut2..sanggup??

So kita adalah apa yg kita makan wahai teman2 sekalian..



KEDUA!!! 
Gaya Hidup - Gaya hidup yang tidak sihat dan menyebabkan tubuh badan berasid, daya tahan imunisasi menurun dan senang terdedah kpd serangan virus dan bakteria. 




Zaman skrg tempat hiburan terlalu byk..mcm cendawan tumbuh..biasanya mesti penuh dgn aktiviti2 makan2 dan minum2..
Even lepas tgk wayang pun tak sah klu tak gie makan2.. laaa makan lagi..

Keadaan ini menyebabkn putaran normal dh terbalik..sepatutnya mlm utk beristirehat kita gunakan utk berhibur..pkl 4-5 pagi baru blik rumah..
org lain mula nak bangun ..solat tahajud or ready utk subuh..kita baru nk start tdur..
org lain dh ready nk solat zuhur..kita masih lagi diatas katil..tidurrrrr...

Gaya hidup yg terlalu sibuk..sambil call sambil mkn sambil tgk tv..pergh mmg hebat!!




KETIGA!!! 
Persekitaran  - Pencemaran alam sekitar dan penggunaan komputer dan alat elektronik secara meluas telah mendedahkan kita kpd ancaman radiasi yang tinggi.





"Siapa ada handphone angkat tangan..sorang makcik angkat tangan.. semua mata tgk dia!" - scenario tahun 80an

"Siapa tak ada handphone angkat tangan..sorang mamat angkat tangan..semua mata tgk dia!" - scenario tahun 2012

Bila on wi-fi..kita blh tgk kat screen tu searching lebih dr 5 wi-fi..makna nya ada lebih 5 jenis radiation masuk kedalam badan kita..
Eh bila radiation tu masuk mcmaner nak kasi dia keluar pulak dah..

Rata2 kita termasuk saya dan anda..anak2 kita semua terdedah kpd radiasi selagi maner kita menggunakn tv, phone, microwave, komputer, xray dan mcm2 gadget dan mcm2 equipment..

Skrg pun anda terdedah kpd radiasi kerana saya percaya anda membaca tulisan saya ini melalui smartphone atau pc atau laptop..




Percaya atau percaya kita sebenarnya mmg dan sedang menghadapi masalah2 seperti kat bawah nie..

  • Perut berlapis-lapis, lemak di perut, peha, betis..semua ada lemak
  • Naik tangga sikit dah mengah
  • Jalan kaki sikit dh tercungap2..mcm berlari 1kilometer padahal baru jalan jek
  • Tangan asik kebas2 tak blh nk genggam
  • Pinggang jgn ckp le.. angkat berat sikit dah sakit mcm nk giler
  • Dokong anak sekejap dah penat dah lenguh
  • Demam, selsema, batuk ..senang nau nak kena..pantang org kena anda pun kena gak..
  • Kepala kerap pening tak blh kena panas sikit mulalah buat hal..sakit siutt
  • Letih, lesu, mengantuk..pantang tdur lambt..bangun mesti lambat jugak
  • MC spjg tahun punya lah banyak..dah naik bosan kerani submitkn ke HR..bos pun pening staff asik MC jek..
  • Rambut gugur, kepala botak..
  • Pantang salah sikit nk marah jek..cepat marah..cepat meradang
  • Anak2 tak dgr kata ..aktif semacam jek..
  • Hish byk benau nak tulis nie..itu baru yg simple2 blum yg kronik2..
  • Senggugut

  • Gangguan makhlus halus
  • Klu nak tambah lagi sepurnama pun blum tentu habis..so kita tgk yg kronik pulak ya..

Kronik Tahap Gaban..

  • Kencing manis, Darah tinggi ,Obesiti, Kolestrol tinggi,
  • Cancer, Lemah jantung, Strok, Gaut, Resdung, Asma,
  • Ekzema, Impotent, Senggugut
  • Hadoiii.... byk lagi laaa..


Menakutkan.. sgt menakutkan..

Kini tiba masanya saya kongsikn cara yg agak pelik utk kita jadik sehat dan meng'nyah'kn radiasi dan meningkatkan imunisasi sistem badan kita ..ya itu dengan

" T U R U !!! "

ong jowo omong turu tu..tidur..

Kenapa dengan       T  I  D  U  R ? ?

Apa berlaku bila kita tidur??


  • Semua sel badan akan jadik baru dan diaktifkan
  • Bila kita tidur kegiatan otak seperti mengawal emosi, proses membuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan
  • Tidur juga membantu menguatkn minda dan kesedaran
  • Semasa kita tidur tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda kita
  • Tidur juga melambatkan proses penuaan serta memanjangkan umur.. suka la tu J (anda suka saya lagi suka huhuhuhu) 
  • Tidur juga menggalakkan pembaharuan sel kulit dan meningkatkan kecantikan kulit
  • Bagi bayi pula ianya untuk mengalakkan pertumbuhan..sbb tu bayi mesti kena tidur sokmo..klu kembung peurt sikit jek tak blh tidur..sekejapan jek kita tgk baby tu dh cengkung..
  • Menghilangkn kepenatan, memulihkan keadaan badan dan menjana kembali tenaga
  • Tidur juga sgt penting untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan bijak

Tapi kenapa pulak kita nie bangsa susah nak tidur or tak cukup tidur..

Ada banyak faktor kenapa anda kurang tidur, tidak boleh tidur dgn lena (makna kata lain tidur anda tidak berkualiti) dan susah tidur..

Ada sesetengah drpd kita seawal jam 9 sudah tido tetapi tetap lesu dan letih kerana selalu terjaga untuk ke tandas..ada juga yg jenis mudah terjaga ..

Ada  juga kurang tidur kerana kerja lebih masa demi memenuhi keperluan kehidupan mewah dan telah mengabaikn kepentingan waktu tidur .macam2 sebab kenapa dan mengapa anda tidak cukup tidur..
Anda termasuk drpd yg manaer satu..??




Apa yang BIO VELOCITY boleh bantu anda hanya dgn tidur di atas nya..hebat sgt ke??

Jom kita tgk bagaimana sekadar pelapik tilam ni mampu beri kesihatan dan menghalau makhluk halus..oops (syyyyy..byk sgt testimoni yg mistik tapi sy xblh nk kongsikn disini)


Teknologi BIO VELOCITY Sleep Mate ini menggunakan teknologi drpd Korea, material dari Jerman dan garam dari Korea.

  • Teknologi BV (Bio Velocity) telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang membuat kerja penyelidikan lebih 20 tahun yg lalu
  • Bentuk Tenaga Tulen Semulajadi yang berasal daripada Matahari
  • Menggunakan prosess teknologi BV yang unik dan tersendiri     




►►PROSES BIO VELOCITY►►




Apa yang akan terjadi jikalau kesihatan kita terancam oleh ejen pencemaran alam sekitar, penyakit,virus, tekanan, gaya hidup yang tidak baik (seperti merokok & alkohol) ataupun radiasi (televisyen, telephone bimbit, komputer)?




Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi iaitu Matahari (dibuktikan secara saintifik)


  • Anti Bakteria
  • Menguatkan Sistem Imun
  • Menstabilkan Emosi
  • Mengurangkan Tekanan
  • Menyeimbangkan Sifat pH Tubuh Badan
  • Membekalkan  Kandungan Oksigen Aktif yang Lebih Tinggi
  • Meningkatkan Aura Tubuh Badan


Bagaimana BV Sleep Mate membantu anda semasa tidur?

  • Menggalakkan peredaran darah dan memperkuatkan fungsi jantung
  • Meningkatkan kadar kandungan oksigen dalam darah,
  • Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel
  • Meningkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, melegakan kepenatan dan lebih bersemangat
  • Menstabilkan emosi dan menghilangkan tekanan
  • Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik
Siapakah Calon yang Perlukan BVSM ini?

  • Pesakit Gout
  • Pesakit Asma
  • Pengidap Insomnia (tidak boleh tidur)
  • Pesakit Diabetes
  • Anda yang Mengalami Tekanan Hidup
  • Senggugut
  • Strok
  • Perokok
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Anda yang Mengalami Sakit Sendi
  • Anda yang Mengalami Sakit Otot
  • Anda yang Terdedah kpd Radiasi
  • Pengguna Alat2 Media Elektronik
  • Anda yang Terkena Sihir 
Klik link ni http://youtu.be/HHZF3Jt5N3g utk demo BVSM 


Terimakasih Allah dgn izin Engkaulah youtube ini memudahkan kami berkongsi ilmu dan menambah pendapatan..


Apa lagi yang di tunggu..bertindak sekarang..
Fast action Fast result!

Inilah masanya untuk anda menggunakan BVSM.. hanya tidur..tidur dan tidurrrr...

Bertindaklah sekarang demi kesihatan ANDA dan keluarga anda..


Hanya RM 1,288 sahaja!
  




Saya mendoakan anda semua sehat walafiat dan dalam rahmat Allah sentiasa semoga Allah jadikan BVSM ini asbab menjadikan anda sehat dan bahagia..

Sehat dan Ceriakan diri dan keluarga anda sekarang!

  



Ikhlas dari saya  
Siti Salmah Abdul Ghani 
012 701 0027


No comments:

Post a Comment