Sunday, 29 May 2016

Come back

Dah hampir 3 tahun tak jenguh or update blog ni..
Saya akan update blog ni dgn info terkini produk dan testimoni dari pelanggan kami.

Dan juga update perkembangan bis saya dlm smart tycoon group.

Sepjg 3 tahun sy tidak aktif..hanya menginkuti perkmbangan bis partner dan stg dr jauh.
skrg sudah byk yg berubah

weekly meeting dah xde
monthly meeting pun xde
yg ada hanya 24 jam online 7 hari..

tu yg best..

dlm 3 thn tak aktif ni sempat lah naik pangkat jadik DDM dan bis partner yang kat MIRI berkembang biak.

Kpd Cno and Nisa..terimaksih sudi setia bersama STG.

Itu dlm bis..dalma carier sempat lah naik pangkat jadik Senior..jadik SHO and graduate OUM major in safety.

Ingat bln Dec ni nk amik Master plak la dgn UTHM..In sya Allah

hihihi..Diploma UTM skudai..Degree OUM JB..Master UTHM la plak rasanya..

Anyway thank you Allah masih memanjangkan rezeki di STG dan di PCA.

I belief i can fly..

No comments:

Post a Comment