TESTIMONI BBPLUS

Testimoni 4 -  Muka and Kulit

Terhangat di pasaran .... testimoni sulung BB Plus!!! Jomlah kawan-kawan kita berBB....i like this business...tq Allah!! 
Perasan tak sebelum tu muka berminyak dan eye bag ketara ....
Cuba tengok muka hari ini? Memang marvellous...yg dia dukung tu cucu dia, tauuuu!!!!
Credit to Mutiara Kasih



Testimoni 3 -  Mata

salam... lama dah x menempek testimoni kt sini, kan? tp kali ni nyer testimoni tak tertahan nk tunggu smpai abis sekotak. kena jugak kongsi cepat2! 

percaya tak klau saya ckp perubahan di mataku itew hanya berlaku dlm tempoh 5 hari sahaja, selepas consume BB Plus Collagen?? alhamdulillah.. diri sendiri pun x brape percaya smpai kena tengok tarikh rekod gambar tu bbrp kali. huhu.. btul2.. btul2.. gmbr 1st amik 15/10/12.. gmbr 2nd, amik td.. 20/10/12... kesan hitam bawah mata hampir2 hilang! dan.. yg paling obvious, tu.... KEDUT2 TU..!! mana hilang?? mana hilang? serius laju giler jantung ni merenung mata sendiri... huhu..

dan paling penting, gambar2 itew2 adalah TANPA EDITING.. dan TANPA MEKAP.. huahuahua.. ya Allah... percaya lah! sgt tak rugi langsung amik BB Plus Collagen ni.. kawan2 insya Allah akan berpuashati dgn hasilnya tanpa toleh ke kolegen2 yg lain lagi.. (kata2 dr insan yg dah penah cuba kolegen jenis lain tau..)



Testimoni 2 -  Jerawat
Buah hatiku Aisyah Yussni mengalami masalah jerawat kronik sejak setahun lalu akibat gangguan hormon tak stabil... Dah macam2 cuba, ribu raban dah habis termasuk profesional treament yg kononnya terkenal ... tapi hampa...

Minum BB Plus Colagen untuk 7 sachet sahaja, mula nampak kesannya...JERAWAT HILANG, KULIT GEBUSSSS , MULUSSS & ANJAL di tambah dgn "V Shape" yg jelas kelihatan ... Siap ada yg tegur guna BOTOX ker...huhuhu

BB PLus Colagen Drink :
~ Kalogen Ikan terhydrolisis
~ Extract grape seed
~ Inulin, Isomaltulos & Sukralos ( Gula Ringkas )
~ Vitamin C
~ Rosselle Juice Powder
~ Apple fiber

Paling BEST !!!
~ kandungan kalogennya 5000mg ( optimum untuk badan )
~ Ditambah dgn Vitamin C yg menggalakkan kadar penyerapan terbaik







Testimoni 1 -  keadaan wajah lebih cantik dan sihat dengan BE dan bbplus

Syukur Alhamdulillah...kerana memberi peluang untuk saya kelihatan begini...
tak tahu nak komen apa..hanya syukur kepada Allah..
Terima kasih kepada Smart Tycoon Group kerana memberi peluang untuk saya berada bersama kalian...